Agenda

Repertoir

Vanaf 2 september 2020 werken we parallel aan 2 werken. We studeren highlights uit Bach’s Matthäus Passion in voor een “Matthäus Passion light” concert in maart 2021. Daarnaast werken we aan Schuberts mis in G dur, die we ook in 2021 willen uitvoeren. U kunt de oefenpartijen voor de Matthäus Passion downloaden via deze link. U kunt de oefenpartijen voor de mis in G dur van Schubert downloaden via deze link. Voor meer informatie over het afspelen van de oefenpartijen kunt u hier kijken. Projectleden zijn van harte uitgenodigd om de Matthäus Passion in 2021 met ons mee te zingen. Voor informatie: informatie@stemensnaren.nl
Enkhuizen

Concerten

Nadere informatie volgt.

Vakanties

Kerstvakantie: 19 december tot en met 3 januari

Lief en Leed

Het koor kent een lief en leed commissie bestaande uit Emmy van der Veer en Tineke Groot. De dames stellen het op prijs om op de hoogte te worden gehouden zodat in voorkomende gevallen wat extra aandacht vanuit het koor kan worden gegeven.

Afmelden

Alle koorleden worden geacht zich af te melden als zij niet aanwezig kunnen zijn op een repetitie. Dit kan per e-mail op het volgende adres: afmelden@stemensnaren.nl of bij een bestuurslid. Voor contact met het bestuur kunt u een email sturen naar informatie@stemensnaren.nl of bellen met 06 209 982 26 (Mw J. Vriend)
Enkhuizen
Oratoriumkoor Stem en Snaren

Vereniging

Repetities en jaarvergadering in aangepaste vorm. Volg uw email.